*******************************************************************************************************************************
*******************************************************************************************************************************  photo anigif.gif *******************************************************************************************************************************  photo anigif.gif
Echipa kissfilme va ureaza vizionare placuta !!! KissFilme este un site Nonprofit !!!

Principală » Fişiere » Filme Online » Filme HD

Intrări în categorie: 37
Intrări afişate: 1-8
Pagini: 1 2 3 4 5 »

Sortează după: Data · Denumire · Evaluare · Comentarii · Descărcări · Vizualizări
Avatar

Familia noastră de români vă urează la mulțiani unor români adevărați!
   Rating: 5.0/1  null Vizionari: 229
Avatar

Jocurile imperiale largi la Colosseum sunt evidențiate de victoriile sângeroase ale împăratului, dar abuzurile sale paranoice de putere conduc la o trădare finală.
   Rating: 0.0/0  null Vizionari: 196
Avatar

Un deficit dezastruos de cereale dezvăluie trădarea lui Cleander și îl lasă pe Commodus izolat, inspirându-l să se antreneze ca gladiator în încercarea de a uni Roma.
   Rating: 0.0/0  null Vizionari: 195
Avatar

Ben încearcă să termine dispozitivul și să-l ajute pe Spiga să pună la îndoială un agent inamic; Laura încearcă să salveze partea unei fete; Competențele lui Theo sunt testate împotriva unui adversar bine condiționat.
   Rating: 0.0/0  null Vizionari: 168
Avatar

Laura, care se află într-o misiune de milă, retraieste evenimentele dureroase de acum opt ani, care și-a schimbat pentru totdeauna viața și relațiile ei cu Elizabeth și Julian. Între timp, un eveniment brusc îl face pe Ben și Theo să-și regândească următoarea mișcare.
   Rating: 0.0/0  null Vizionari: 171
Avatar

După ce Zoom își dezvăluie planul adevărat, Barry promite să facă tot ce-i sta in putere pentru a-l opri. Acesta este finalul sezonului 2 al seriei Flash.
   Rating: 0.0/0  null Vizionari: 204
Avatar

După ce Zoom dezlănțuie o armată de meta-oameni din Pământ-2 în orașul central, Barry este agitat atunci când vede că liderul lor este Black Canary. Între timp, Wally se duce pe străzi pentru a-l ajuta pe Flash să oprească meta-oamenii, ceea ce îl îngrijorează pe Joe.
   Rating: 0.0/0  null Vizionari: 209
Avatar

Dupa ce a incercat sa recupereze viteza lui Barry, Team-Flash a fost atacat de un vechi inamic numit Girder. Flash nu este acolo pentru a ajuta, deci Iris vine cu un plan de a-l atrage pe Girder în S.T.A.R Labs. Joe crede că este prea periculos, așa că încearcă să o împiedice să facă asta.
   Rating: 0.0/0  null Vizionari: 197
1-8 9-16 17-24 25-32 33-37